Pridružite se nam na mednarodni konferenci Sirikt 2018, ki bo potekala od 19. do 20. aprila 2018 v Termah Olimia v Podčetrtku. Vsako leto se je udeleži preko 1.000 udeležencev, kar pomeni, da je to največji izobraževalni dogodek v Sloveniji.

Letošnji moto konference je »Skupaj v izzive«, ki nam jih postavlja pedagoška praksa na področju razvoja digitalne pismenosti v povezavi z vsemi drugimi pismenostmi.

V programskih sklopih z naslovom Raziskovalci lastne prakse, Igrifikacija in Digitalni razkorak se posvečamo aktualnim temam, ki jih raziskujemo v predstavitvah in predavanjih, ki jim bodo sledile skupinske razprave. V njih bomo izmenjali različne poglede, razmislili o sedanji praksi ter iskali rešitve. Skupne ugotovitve bomo strnili na zaključni panelni razpravi. Del programa bodo tudi tematski konferenčni dogodki.

Praktični prikazi uporabe najnovejših tehnologij za pouk se bodo odvijali na obkonferenčnem dogodku, ki smo ga poimenovali Tržnica e-rešitev. Na njej bodo razstavljavci iz šol, različnih institucij in, želimo si, da bi pri tem sodelovali tudi vi.

Več o konferenci je objavljeno na spletni strani.

Vabljeni k sodelovanju!

Skupaj v izzive!

Programsko-organizacijski odbor Sirikt 2018