Na letošnji konferenci Sirikt vam bomo v skladu z motom »Skupaj v izzive« v sodelovanju s Centrom šolskih in obšolskih dejavnosti (CŠOD) pripravili veliki izziv Misija Sirikt v aplikaciji CŠOD Misija.

CŠOD Misija je mobilna aplikacija, ki deluje kot mobilni vodič za samostojno učenje na prostem. V ta namen uporablja zmogljivosti sodobnih mobilnih tehnologij ter motivacijske pristope z elementi iger. Uporabniki se s pomočjo aplikacije lahko podate na številne učne poti – misije – po skritih kotičkih, ki jih je v različnih okoljih vredno raziskati. Vsaka misija vključuje tudi številne izzive, ki celotno izkušnjo naredijo še bolj zanimivo in privlačno. In prav to funkcijo bo aplikacija z novo Misijo Sirikt opravljala na letošnji konferenci!

Z aplikacijo se imate sicer možnost seznaniti že pred pričetkom konference in v ta namen vam ponujamo predkonferenčni izziv:

  1. Aplikacijo si naložite na svoj mobilni telefon (dostopna je za operacijska sistema Android in iOS).
  2. Podajte se na vsaj eno misijo v Sloveniji (v vaši bližini je zagotovo že kakšna).
  3. Misijo uspešno opravite in s tem pridobite značko.
  4. Posnemite sliko ekrana z značko opravljene misije in sliko do 13. 4. 2018 pošljite na sirikt@zrss.si.
  5. Počakajte na razglasitev rezultatov žrebanja, ki jih bomo objavili na FB @Sirikt.
  6. Svojo nagrado boste prevzeli osebno na zaključku konference Sirikt 2018 – vsi igralci boste namreč prejeli vsaj simbolično nagrado!

 

Naj se igra prične!

Deli z ....Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter